Nyt design fra Lemieux

Just in time for Christmas!

Jeg har gleder meg lenge til å vise frem bilde av disse flotte sadelunderlagene! Nytt er alltid gøy, men ekstra gøy er det når det også har en funksjon.

Lemieux lager de lekreste underlag. Med en overside med semsket skinn-look og en underside av bambus, absorberer de svetten vekk fra hestens kropp, gir mindre friksjon og sørger for økt komfort. Passformen på disse underlagene er helt unik. I stedet for den vanlige borrelås rem til å feste i gjordstroppene, har Lemieux utviklet små borrelås stropper som skal festes i D-ringen på sadlen. Ved å feste på denne måten, sitter underlaget perfekt og det trekkes helt korrekt opp i sadelkammeret, så du unngår at det sklir rundt på hestens rygg.
Disse sadelunderlag er et absolutt must have! Og når man har prøvd dem, ja så er det vanskelig å ønske seg annet...

Den nye Tressé serie har fått et nytt quiltet mønster, samtidig med at det også har fått et rått look i form av en "lær" pipe. I fargene turkis og oransje er pipen i kontrast farger, mens sort, navy og hvit har lærpipe i samme farge som underlaget.

Det finnes selvfølgelig matchende bandager til, så looket kan bli helt komplett!


Ved sadelgjorden har underlaget et ekstra stykke skinn for å minimere slitasje, så du kan bruke ditt nye favoritt underlag i laang tid fremover!


Trykk her for å se alle produkter fra Lemieux

#hest #rytter #dressur #dressurridning #sport #idrett #Fargematch #Nyhet #newinshop #gründer #selvstendig #danmark

Rideudstyr

2 kommentarer

Victoria Larsen

15.11.2016 kl.09:08

Kult!

Veronica S

25.12.2016 kl.23:36

MYE flott!

Skriv en ny kommentar

Tiril Bachmann

Tiril Bachmann

27, Utlandet

Kategorier

Arkiv

hits